Καλοκαίρι 2020

Καλοκαιρινές Αντανακλάσεις

Αγαπητοί και πολύτιμοι πελάτες μας,

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου μας καταλόγου για άνοιξη - καλοκαίρι, η χώρα μας καθώς και ολόκληρος ο πλανήτης αντιμετωπίζουν μια πολύ δύσκολη κρίση λόγω της απειλής του κορωνοϊού. Από τον περασμένο Ιούλιο, αποφασίστηκε από όλη την ομάδα μας να αφιερώσουμε τη νέα μας συλλογή στην ηθική και βιώσιμη μόδα. Δεν υπήρξε ποτέ καταλληλότερη στιγμή από τώρα για να αποδειχθεί αυτή η αναγκαιότητα.

Ο πλανήτης μας εκπέμπει SOS εδώ και δεκαετίες, αλλά δεν έχουμε ακούσει. Τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αυτό περισσότερο από ποτέ. Είναι σημαντικό για τη βιομηχανία της μόδας, καθώς αυτή έχει πολλή συνείδηση και επίγνωση αλλά και δύναμη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δημοσιότητα, να καθοδηγήσει τους ανθρώπους προς αυτή την κατεύθυνση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όλα τα ρούχα μας είναι φτιαγμένα με αγάπη και σεβασμό στο περιβάλλον. Τα υφάσματα μας είναι οικολογικά και μπορούν να φορεθούν πολλές φορές για να εξοικονομηθούν πηγές ενέργειας.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η μόδα πρέπει να κάνει κάτι περισσότερο από το να εκφράζει άποψη, πρέπει να δημιουργεί και να εμπνέει ενώ παράλληλα να είναι και ηθικά σωστή. Ελπίζουμε ότι κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων ημερών έχουμε φτάσει στο σωστό σημείο και έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να δείξουμε σε όλους ότι υπάρχει ελπίδα για αλλαγή, πριν είναι πολύ αργά.

Συλλογή

Platinum Fashion Printed Oasis slide 3
Platinum Fashion Basic Comfort slider 2
spicy world outdoor
blues-report.1
Platinum Fashion Vitamin Sea slider 1
Feel the balance of the senses outdoor

Θέλετε το νέο μας κατάλογο;

Θέλετε να συμπεριληφθείτε στο δίκτυο των πελατών της Platinum Fashion σε όλο τον κόσμο;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής.

elEL