Η ιστορία μας

Nα είσαι αυτό που θέλεις εσυ κι όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι για σένα.
Το ρούχο που φοράς είναι ένα όχημα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όλα άρχισαν στη δεκαετία του '90.

Τότε ξεκίνησε να λειτουργεί η εταιρία όταν οι δύο δημιουργοί της ένωσαν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους ιδρύοντας την Platinum fashion.

Η Άννα Κυπραίου έχοντας σπουδάσει γραφικές τέχνες και φωτογραφία, γοητευμένη από το χώρο της μόδας και του γυναικείου ρούχου είχε το όραμα.Σε αυτό ήρθε αρωγός της ο Μιχάλης Επιτζόγλου με την επιχειρηματική του ικανότητα και την εμπειρία του πάνω στις πωλήσεις. Ξεκίνησαν με μικρά βήματα από ένα υπόγειο 40TM και κατάφεραν να φτάσουν την Platinum fashion σε αυτό που είναι σήμερα: μια αξιόλογη, ευρέως γνωστή εταιρία στο ελληνικό και διεθνές περιβάλλον.

Στην πορεία αυτή η Platinum fashion έγινε μια οικογένεια περίπου 20 ανθρώπων με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που την εμπιστεύονται και την υποστηρίζουν.

Our story 2021.1
Our story 2021.2

Η Ταυτότητα μας

Τα ρούχα και αξεσουάρ που κατασκευάζει αφορούν κατα κύριο λόγο τη γυναίκα ενώ για το 2020 ξεκίνησε και μια μίνι ανδρική σειρά. Η δημιουργική ομάδα σχεδιάζει και οργανώνει τις συλλογές κάθε εποχής παρακολουθώντας τις εξελίξεις της μόδας, προβλέποντας τις ανάγκες του μέλλοντος.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία έχει δημιουργηθεί μια προσωπική ταυτότητα της εταιρίας με boho-chic και minimal χαρακτηριστικά που την κάνει να ξεχωρίζει. Απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που την ενδιαφέρει να ντύνεται με όμορφα και άνετα ρούχα που ταιριάζουν στον ψυχισμό της και αναδεικνύουν την προσωπικότητά της.

"Να είσαι αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι για σένα. Το ρούχο που φοράς είναι ένα όχημα προς αυτή την κατεύθυνση".

Σε όλο τον Κόσμο

Η ομάδα της Platinum Fashion ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με επίκεντρο την Ασία και ιδιαίτερα χώρες όπως η Ινδία, το Νεπάλ, η Ταϋλάνδη κ.α, ψάχνοντας υφάσματα, prints και ειδικές τεχνικές που η κάθε χώρα προσφέρει. Η επαφή με πολλές και διαφορετικές κουλτούρες δίνει την έμπνευση για τη δημιουργία ποιοτικών συλλογών με κομμάτια που σε κάθε περίπτωση ανταποκρίνονται στο “value for money”.

Our story 2021.3
Our story 2021.4

Το Όραμα

Ως μεμονωμένα άτομα αλλά και ως εταιρία η Platinum fashion είναι αφυπνισμένη σχετικά με το πρόβλημα της βιωσιμότητας του πλανήτη.

Θέλοντας ενεργά να συμβάλλει στην αλλαγή και τη λύση του προβλήματος, από το 2019 συνεργάζεται με νέους προμηθευτές και διερευνά τον χώρο της παρασκευής οικολογικών υφασμάτων.

Ο στόχος είναι, σταδιακά έως το 2021, η παραγωγή της να είναι σε κύριο λόγο ηθική και βιώσιμη.

Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις της εποχής μας με δημιουργικότητα και όραμα!

Αυτό το όραμα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας!

our company space
our company free space
our company deco
our company custom
our company sign
our company in space
our company thread
our company showroom
elEL