Χειμώνας 2021-22

Dedicated to Renaissance Woman

Αναγέννηση ( 15ος – 16ος αιώνας μ.Χ.)

Είναι η εποχή αναβίωσης στην Ευρώπη της Ελληνικής φιλοσοφίας, της ανάπτυξης και δραστηριότητας σε τομείς όπως η τέχνη, η λογοτεχνία, η επιστήμη.

Εποχή που γέννησε λαμπρά μυαλά και ιδιοφυείς καλλιτέχνες όπως ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Εμπνευσμένος από εκείνη την περίοδο, ο όρος “Renaissance Woman” αφορά τη γυναίκα του σήμερα. Όλες εμάς που “αναγεννιόμαστε” μέσα από τα πολλαπλά ενδιαφέροντά μας, τις δεξιότητες μας σε διαφορετικούς τομείς και την προσπάθεια μας να γνωρίσουμε και να εξελίξουμε τις πτυχές του εαυτού μας και του κόσμου που ζούμε.

Είσαι συγγραφέας, ποιήτρια , ακτιβίστρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα, χορεύτρια, ηθοποιός, παίζεις πιάνο, μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα, κάνεις γιόγκα, ενδιαφέρεσαι για τη ψυχολογία, τη μαγειρική, τη διακόσμηση, τη φωτογραφία.. Σε ενδιαφέρουν όλα..

Κανείς δε μπορεί να σου βάλει ταμπέλα γιατί είσαι πολλά πράγματα!

Ίσως όταν πήγαινες σχολείο, ή τώρα πια στη καθημερινότητα, έχεις την περιέργεια να τα μάθεις όλα. Όπου κι αν πας, υπάρχει κάτι καινούργιο. Βλέπεις ομορφιά στο καθετί. Δεν βαριέσαι ποτέ. Αν βρεθείς σε μία παρέα με επιστήμονες, θα είσαι γεμάτη ερωτήματα, αν συναναστραφείς με καλλιτέχνες θα θελήσεις να εντρυφήσεις στην τέχνη.

Ξέρεις να εκτιμάς το καθετί στη ζωή. Βάζεις το μυαλό σου και τη καρδιά σου και τη ψυχή σου σε ότι κάνεις. Θέλεις να επεκτείνεις την εμπειρία σου σε πολλούς τομείς.

Εάν αυτά τα χαρακτηριστικά σε αφορούν, εάν συνεχώς θέλεις να αναπτύσσεσαι και να μαθαίνεις για όλα και τα πάντα, τότε είσαι μια “Renaissance Woman”.

Η νέα μας συλλογή είναι αφιερωμένη σε σένα !

Η ομάδα της Platinum Fashion

Συλλογή

Platinum Fashion Printed Oasis slide 3
Platinum Fashion Basic Comfort slider 2
Platinum Fashion Vitamin Sea slider 1
spicy world outdoor
blues-report.1
Feel the balance of the senses outdoor

Θέλετε το νέο μας κατάλογο;

Θέλετε να συμπεριληφθείτε στο δίκτυο των πελατών της Platinum Fashion σε όλο τον κόσμο;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής.

elEL