Η ιστορία μας

Όλα άρχισαν στη δεκαετία του '90.

Τότε ξεκίνησε να λειτουργεί η εταιρία όταν οι δύο δημιουργοί της ένωσαν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους ιδρύοντας την Platinum fashion.

Η Άννα Κυπραίου έχοντας σπουδάσει γραφικές τέχνες και φωτογραφία, γοητευμένη από το χώρο της μόδας και του γυναικείου ρούχου είχε το όραμα.
Σε αυτό ήρθε αρωγός της ο Μιχάλης Επιτζόγλου με την επιχειρηματική του ικανότητα και την εμπειρία του πάνω στις πωλήσεις.

Σημερα είναι μια οικογένεια περίπου 20 ανθρώπων με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που την εμπιστεύονται και την υποστηρίζουν.

Our story home

Κατηγορίες

Κολεξιόν

spring summer 2021 cover

Άνοιξη Καλοκαίρι 2021

Peripatetic:
(n) a person who travels from place to place

Στην platinum fashion, εργαζόμαστε με αφοσίωση για να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο οικονομικές τιμές.
Δημιουργήσαμε την συλλογή μας με ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πελατών μας.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, ψάξαμε μακριά και βαθιά για να βρούμε νέες πρωτότυπες ιδέες βασισμένες στις αρχές της ηθικής, βιώσιμης μόδας.
Έχουμε αίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.
Η νέα μας συλλογή “peripatetic” προσφέρει μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον και στα “ταξίδια” που μας περιμένουν!

Χειμώνας 20/21

Escape the ordinary

Platinum Fashion home winter games 2020
Cover ss20-summer reflections

Καλοκαίρι 2020

Καλοκαιρινές Αντανακλάσεις

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου μας καταλόγου για άνοιξη - καλοκαίρι, η χώρα μας καθώς και ολόκληρος ο πλανήτης αντιμετωπίζουν μια πολύ δύσκολη κρίση λόγω της απειλής του κορωνοϊού. Από τον περασμένο Ιούλιο, αποφασίστηκε από όλη την ομάδα μας να αφιερώσουμε τη νέα μας συλλογή στην ηθική και βιώσιμη μόδα. Δεν υπήρξε ποτέ καταλληλότερη στιγμή από τώρα για να αποδειχθεί αυτή η αναγκαιότητα.

Χειμερινά Παιχνίδια 19/20

Κρυφτούλι ή κομψούλι είναι το όνομα της καινούριας μας καμπάνιας για το φθινόπωρο - χειμώνα 19-20. Το όνομα της συλλογής αντιπροσωπεύει την ταυτότητα του ονόματός μας στην μόδα. Η μόδα είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες όμως αλλάζει, παράλληλα, από χρονιά σε χρονιά, σεζόν σε σεζόν. Για τον λόγο αυτό η Platinum Fashion είναι πάντα σε εγρήγορση ώστε να αγκαλιάζει νέα ταλέντα, καινοτόμες ιδέες και νέες συνεργασίες.

Platinum Fashion home winter games 2020
Cover SS19

Άνοιξη Καλοκαίρι 2019

Μούσα των Άνθεων

Με εμπνεύσεις από την Ινδία και όλη την Μεσόγειο θάλασσα η Platinum Fashion σάς φέρνει όλες τις τάσεις για την άνοιξη - καλοκαίρι 2020. Έχουμε δημιουργήσει μία συλλογή από σύνολα τα οποία αναδεικνύουν την θηλυκή αλλά και την δυναμική πλευρά κάθε γυναίκας.

elEL