Η ιστορία μας

Όλα άρχισαν στη δεκαετία του '90.

Τότε ξεκίνησε να λειτουργεί η εταιρία όταν οι δύο δημιουργοί της ένωσαν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους ιδρύοντας την Platinum fashion.

Η Άννα Κυπραίου έχοντας σπουδάσει γραφικές τέχνες και φωτογραφία, γοητευμένη από το χώρο της μόδας και του γυναικείου ρούχου είχε το όραμα.
Σε αυτό ήρθε αρωγός της ο Μιχάλης Επιτζόγλου με την επιχειρηματική του ικανότητα και την εμπειρία του πάνω στις πωλήσεις.

Σημερα είναι μια οικογένεια περίπου 20 ανθρώπων με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που την εμπιστεύονται και την υποστηρίζουν.

Our story home

Κατηγορίες

Beyond the

Comfort Zone

A little bit

of Magic

Συλλογές

spring summer 2021 cover

Άνοιξη Καλοκαίρι 2022

If you are a free spirit and you enjoy the now as a walking goddess and you want a life in colour and casual elegance, if you want to live the bohemian dream exploring the world beyond the comfort zone in a pure and simple way with a little bit of magic, if you feel as free as the ocean and you need a vacation, it is time for you to join Platinum Fashions’ world!

We work together for a better present and a promising future!

With love and respect,

Platinum Fashion team!

Χειμώνας 21/22

Dedicated to Renaissance Woman

Αναγέννηση ( 15ος – 16ος αιώνας μ.Χ.)

Είναι η εποχή αναβίωσης στην Ευρώπη της Ελληνικής φιλοσοφίας, της ανάπτυξης και δραστηριότητας σε τομείς όπως η τέχνη, η λογοτεχνία, η επιστήμη.

Εποχή που γέννησε λαμπρά μυαλά και ιδιοφυείς καλλιτέχνες όπως ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Εμπνευσμένος από εκείνη την περίοδο, ο όρος “Renaissance Woman” αφορά τη γυναίκα του σήμερα. Όλες εμάς που “αναγεννιόμαστε” μέσα από τα πολλαπλά ενδιαφέροντά μας, τις δεξιότητες μας σε διαφορετικούς τομείς και την προσπάθεια μας να γνωρίσουμε και να εξελίξουμε τις πτυχές του εαυτού μας και του κόσμου που ζούμε.

Platinum Fashion home winter games 2020
spring summer 2021 cover

Άνοιξη Καλοκαίρι 2021

Peripatetic:
(n) a person who travels from place to place

Στην platinum fashion, εργαζόμαστε με αφοσίωση για να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο οικονομικές τιμές.
Δημιουργήσαμε την συλλογή μας με ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πελατών μας.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, ψάξαμε μακριά και βαθιά για να βρούμε νέες πρωτότυπες ιδέες βασισμένες στις αρχές της ηθικής, βιώσιμης μόδας.
Έχουμε αίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.
Η νέα μας συλλογή “peripatetic” προσφέρει μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον και στα “ταξίδια” που μας περιμένουν!

Χειμώνας 20/21

Escape the ordinary
Platinum Fashion home winter games 2020
Cover ss20-summer reflections

Καλοκαίρι 2020

Καλοκαιρινές Αντανακλάσεις

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του νέου μας καταλόγου για άνοιξη - καλοκαίρι, η χώρα μας καθώς και ολόκληρος ο πλανήτης αντιμετωπίζουν μια πολύ δύσκολη κρίση λόγω της απειλής του κορωνοϊού. Από τον περασμένο Ιούλιο, αποφασίστηκε από όλη την ομάδα μας να αφιερώσουμε τη νέα μας συλλογή στην ηθική και βιώσιμη μόδα. Δεν υπήρξε ποτέ καταλληλότερη στιγμή από τώρα για να αποδειχθεί αυτή η αναγκαιότητα.

Χειμερινά Παιχνίδια 19/20

Κρυφτούλι ή κομψούλι είναι το όνομα της καινούριας μας καμπάνιας για το φθινόπωρο - χειμώνα 19-20. Το όνομα της συλλογής αντιπροσωπεύει την ταυτότητα του ονόματός μας στην μόδα. Η μόδα είναι ένα παιχνίδι το οποίο έχει κανόνες όμως αλλάζει, παράλληλα, από χρονιά σε χρονιά, σεζόν σε σεζόν. Για τον λόγο αυτό η Platinum Fashion είναι πάντα σε εγρήγορση ώστε να αγκαλιάζει νέα ταλέντα, καινοτόμες ιδέες και νέες συνεργασίες.
Platinum Fashion home winter games 2020
Cover SS19

Άνοιξη Καλοκαίρι 2019

Μούσα των Άνθεων

Με εμπνεύσεις από την Ινδία και όλη την Μεσόγειο θάλασσα η Platinum Fashion σάς φέρνει όλες τις τάσεις για την άνοιξη - καλοκαίρι 2020. Έχουμε δημιουργήσει μία συλλογή από σύνολα τα οποία αναδεικνύουν την θηλυκή αλλά και την δυναμική πλευρά κάθε γυναίκας.

elEL