Η ιστορία μας

Όλα άρχισαν στη δεκαετία του '90.

Τότε ξεκίνησε να λειτουργεί η εταιρία όταν οι δύο δημιουργοί της ένωσαν τις δυνάμεις και τις ικανότητές τους ιδρύοντας την Platinum fashion.

Η Άννα Κυπραίου έχοντας σπουδάσει γραφικές τέχνες και φωτογραφία, γοητευμένη από το χώρο της μόδας και του γυναικείου ρούχου είχε το όραμα.
Σε αυτό ήρθε αρωγός της ο Μιχάλης Επιτζόγλου με την επιχειρηματική του ικανότητα και την εμπειρία του πάνω στις πωλήσεις.

Σημερα είναι μια οικογένεια περίπου 20 ανθρώπων με ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που την εμπιστεύονται και την υποστηρίζουν.

Our story home

Κατηγορίες

We make memories together

Together we can do great things

Συλλογές

Χειμώνας 2022-23

Η νέα μας συλλογή WE…, είναι αφιερωμένη σε όλα αυτα που μπορούμε να κάνουμε μαζί.Στα απλά πράγματα της ζωής που μας φέρνουν κοντά στους άλλους και μας δίνουν στιγμές απόλαυσης και χαράς!

Πράγματα όπως το να πάμε για καφέ με μία φίλη, να πιούμε ένα ποτό με την παρέα, να γευτούμε όμορφες στιγμές με την οικογένεια, να δούμε μια παράσταση ή μια συναυλία, να ζήσουμε ό,τι αγαπάμε με όσους αγαπάμε!

Να θυμηθούμε οτι δεν είμαστε μόνοι… Είμαστε μαζί… ΕΜΕΙΣ….

The Platinum Fashion team!

spring summer 2021 cover
spring summer 2021 cover

Άνοιξη Καλοκαίρι 2022

If you are a free spirit and you enjoy the now as a walking goddess and you want a life in colour and casual elegance, if you want to live the bohemian dream exploring the world beyond the comfort zone in a pure and simple way with a little bit of magic, if you feel as free as the ocean and you need a vacation, it is time for you to join Platinum Fashions’ world!

We work together for a better present and a promising future!

With love and respect,

Platinum Fashion team!

Χειμώνας 21/22

Dedicated to Renaissance Woman

Αναγέννηση ( 15ος – 16ος αιώνας μ.Χ.)

Είναι η εποχή αναβίωσης στην Ευρώπη της Ελληνικής φιλοσοφίας, της ανάπτυξης και δραστηριότητας σε τομείς όπως η τέχνη, η λογοτεχνία, η επιστήμη.

Εποχή που γέννησε λαμπρά μυαλά και ιδιοφυείς καλλιτέχνες όπως ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι. Εμπνευσμένος από εκείνη την περίοδο, ο όρος “Renaissance Woman” αφορά τη γυναίκα του σήμερα. Όλες εμάς που “αναγεννιόμαστε” μέσα από τα πολλαπλά ενδιαφέροντά μας, τις δεξιότητες μας σε διαφορετικούς τομείς και την προσπάθεια μας να γνωρίσουμε και να εξελίξουμε τις πτυχές του εαυτού μας και του κόσμου που ζούμε.

Platinum Fashion home winter games 2020
spring summer 2021 cover

Άνοιξη Καλοκαίρι 2021

Peripatetic:
(n) a person who travels from place to place

Στην platinum fashion, εργαζόμαστε με αφοσίωση για να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις πιο οικονομικές τιμές.
Δημιουργήσαμε την συλλογή μας με ενδιαφέρον για τις ανάγκες των πελατών μας.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής, ψάξαμε μακριά και βαθιά για να βρούμε νέες πρωτότυπες ιδέες βασισμένες στις αρχές της ηθικής, βιώσιμης μόδας.
Έχουμε αίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στην ανθρωπότητα και τον πλανήτη.
Η νέα μας συλλογή “peripatetic” προσφέρει μια αισιόδοξη ματιά στο μέλλον και στα “ταξίδια” που μας περιμένουν!

elEL