fbpx
4 Συμβουλές Για Να Αυξήσετε Τις Πωλήσεις Των Ρούχων Σας

July 13, 2021

home cover 3

 

Όταν μιλάμε για τη βιομηχανία ρούχων, έχουμε να κάνουμε με μια αγορά με μεγάλη ζήτηση και χρειάζεται να παρέχετε κάτι ιδιαίτερο για να αυξήσετε την αξία σας στην αγορά.

Έτσι, περιεργαστήκαμε προσεκτικά την κατάσταση και είμαστε εδώ για να σας δώσουμε 4 συμβουλές, εάν θέλετε πραγματικά να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό.

1. Eco Fashion

ecofashion

Περισσότερο ως άνθρωποι και μετά ως ιδιοκτήτες καταστημάτων, πρέπει να έχουμε στο νου μας το περιβάλλον σε οτιδήποτε κάνουμε. Εδώ είναι που έρχεται το Eco Fashion στον τομέα του ρουχισμού. Λοιπόν, το eco fashion πηγάζει από την αγάπη των μοντέρνων ανθρώπων και των πελατών για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον φτιαγμένα από φυσικά υφάσματα – τα οποία είναι και κατάλληλα για το δέρμα, ενώ δεν περιέχουν χημικά.

 

Υπάρχουν κάποια φυσικά υλικά τα οποία είναι ευρέως χρησιμοποιημένα και προτιμούνται ακόμα και από τους κορυφαίους σχεδιαστές eco μόδας. Τέτοια υλικά είναι:

 

  • Το μπαμπού που διατηρεί το δέρμα μας σε τέλειες θερμοκρασίες. Αναπτύσσεται γρήγορα και χρησιμοποιώντας ελάχιστους πόρους.

  • Η μπανάνα. Καλλιεργείται ευρέως για την αντικατάσταση συνθετικών υλικών και την προστασία του περιβάλλοντος. Είναι πολύ ανθεκτικό αλλά μαλακό υλικό και όσο πλένεται γίνεται μαλακότερο, χωρίς να αλλοιώνεται.

  • Το βαμβάκι που είναι επίσης φιλικό προς το δέρμα και έχει ωραία υφή

Εισάγοντας αυτόν τον τύπο προϊόντων στο κατάστημά σας, θα κάνετε μια τεράστια βελτίωση και πρόκειται να διευρύνετε την ποικιλία και τις παροχές σας μέσω ενός πραγματικά αγαπημένου και αποδεκτού τομέα. Αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα σκαλοπάτι για μια πολύ καλύτερη φήμη καταστήματος, επίσης.

 

Το όλο θέμα είναι να βρούμε τον κατάλληλο προμηθευτή, κάποιος που είναι αξιόπιστος και πρόθυμος να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παράγει κομμάτια ρούχων βασισμένα στο eco-fashion.

2. Ηθική Μόδα (Ethical Fashion)

ethical fashion

Η ηθική μόδα είναι μια γενικότερη αντίληψη. Νοιάζεται για τη βιώσιμη και ηθική διαδικασία των προϊόντων από το μηδέν, δηλαδή τη συλλογή των απαιτούμενων υλικών, μέχρι τη διαδικασία παράδοσης στα καταστήματα υφασμάτων.

 

Τα καταστήματα ηθικής ένδυσης προμηθεύουν τα προϊόντα τους από προμηθευτές που μπορούν να εγγυηθούν ότι τα ρούχα που φοράτε εκτός από φυσικά φτιαγμένα είναι φτιαγμένα με σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων.

 

Η όλη διαδικασία πρέπει να γίνεται με σκέψη σχετικά με τους κανόνες ασφάλειας και προστασίας των εργαζομένων, πληρόνοντας τουλάχιστον τον ελάχιστο νόμιμο μισθό και τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό χωρίς απασχολούμενα παιδιά στις εγκαταστάσεις – γεγονός που μαστίζει με ανησυχητικό ρυθμό την βιομηχανία ρούχων.

 

Οι πελάτες με τη σειρά τους, βλέποντας καταστήματα που ακολουθούν την ηθική και βιώσιμη μόδα επιθυμούν να την επιλέξουν για τις αγορές τους. Δίνει την αίσθηση της αξιοπιστίας και της ευθύνης.

3. Πρωτότυπα Σχέδια

ecofashion

Ένα επιτυχημένο κατάστημα πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό: τα αυθεντικά του ρούχα. Τα καταστήματα, εάν θέλουν να καταλάβουν ένα μέρος της αγοράς, θα πρέπει να έχουν τη δική τους ταυτότητα – θα πρέπει να δημιουργήσουν το δικό τους brand που πρέπει να είναι 100% πρωτότυπο, ώστε να λάβει και πραγματική αναγνώριση.

 

Όλα αυτά θα επιτευχθούν με μοναδικά ρούχα στο κατάστημά σας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να δείχνετε στους αγοραστές σας ότι έχετε κάτι ενδιαφέρον να προσφέρετε και κάτι που έχει την προσωπική σας υπογραφή, σε αντίθεση με την υπόλοιπη αγορά. Ωστόσο, η  δημιουργία της επωνυμίας του καταστήματός σας θα πρέπει να βασίζεται εξίσου στις τάσεις και στα πρότυπα μόδας της τρέχουσας περιόδου.

4. Ρούχα Για Όλους

universal clothes

Μια σίγουρη κίνηση που θα αυξήσει τις πωλήσεις και κυρίως θα προσφέρει σημαντική αξία στις ανάγκες των γυναικών είναι τα universal ρούχα. Ρούχα που είναι κατάλληλα για όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των μορφών σώματος. Το κατάστημά σας πρέπει να είναι το κατάλληλο μέρος για γυναίκες χωρίς τις τέλειες αναλογίες!

 

Επιπλέον, τα σχέδιά σας είναι σημαντικό να τονίζουν τα καλύτερα μέρη του γυναικείου σώματος χωρίς ουσιαστικά κάποιος να είναι μοντέλο – αλλά, μην ξεχάσετε να εστιάσετε στην οικολογική μόδα ακόμη και σε αυτήν την κατηγορία ρούχων.

 

Μια γυναίκα που ψωνίζει από το κατάστημά σας θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη και ότι υπάρχει κάτι εδώ προσαρμοσμένο στις ανάγκες της, ανεξάρτητα από το ποιές είναι αυτές.

Το λάθος που γίνεται ακόμη και από ευρέως γνωστά εμπορικά σήματα και αλυσίδες καταστημάτων είναι ότι παρέχουν μόνο μια περιορισμένη ποικιλία γυναικείων ενδυμάτων. Και με την «ποικιλία» δεν εννοώ τα διαθέσιμα στυλ ή σχέδια ρούχων, αλλά τα διαθέσιμα ρούχα προσαρμοσμένα σε γυναίκες με διαφορετικά σώματα.

 

Ωστόσο, ακόμη και για αυτήν τη σημαντική συμβουλή χρειάζεστε τον κατάλληλο προμηθευτή που μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη τους σκοπούς σας.

 

Και εδώ είναι που έρχεται η σειρά μας να βοηθήσουμε και να επιλύσουμε τις ανάγκες σας για να έχετε ένα κατάστημα που ακολουθεί την οικολογική μόδα, διαθέτει προϊόντα που κατασκευάζονται ηθικά, έχει τα δικά του μοναδικά σχέδια και είναι εξοπλισμένο με ρούχα που είναι ειδικά για κάθε γυναίκα!

Τελευταία Νέα

Ο Απόλυτος Οδηγός Για Να Ξεχωρίσετε Στην Βιομηχανία Των Ρούχων

facebookinstagramyoutube  Είστε ιδιοκτήτης καταστήματος; Υπάρχων ιδιοκτήτης που θέλει να βελτιώσει την απόδοση του καταστήματός του; Ή, ιδιοκτήτης καταστημάτων ρούχων που αντιμετωπίζει δυσκολίες; Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, με αυτόν τον απλό και ενημερωτικό...

How to Start a Clothing Store in 2021

facebookinstagramyoutube  The reality of 2021 has been changed and on pace with that so have the markets in any niche. Similarly, the clothing industry is a hard field and aspiring cloth store owners have to start their journey with a strategy that can set them apart...

How to Start a Clothing E-shop in 2021

facebookinstagramyoutube  In 2021, the online industries are some extremely boomed ones, with clothing e-shops being also too competitive. In that field, a certain way to success is a strategy. A proven procession that can lead your actions and give you some basic and...

How To Find The Ideal Supplier

facebookinstagramyoutube  When it comes to shops and clothing stores, suppliers are the individuals who secure the main thing, the products, and they also are persons in common communication with the proprietor. Based on this, we created the ultimate list composed of...

Identify Your Target Fashion Buyers And Control Their Psychology

facebookinstagramyoutube  A vital factor for the success of your clothing store - either physical or digital - is the way you have control over your customers. The main issue is to identify your target customer… to learn who are you selling to… and afterward how to...

Market Your Clothes Shop As A Professional

facebookinstagramyoutube  As far as its marketing is concerned, the clothing industry is highly affected by circumstances and different seasons. In the reality of 2021, there have been developed effective marketing tactics that can skyrocket your traffic and sales....

The Ultimate Guide for Standing Out in the Clothing Market

facebookinstagramyoutube  New shop owner? An existing owner who wants to improve his shop’s performance or a clothes store owner who is facing difficulties? Whatever your situation is, with this simple and informational guide you will discover the secrets that can...

Κάντε το επόμενο βήμα για το φυσικό ή ηλεκτρονικό σας κατάστημα!

Σχετικά Άρθρα

Ο Απόλυτος Οδηγός Για Να Ξεχωρίσετε Στην Βιομηχανία Των Ρούχων

facebookinstagramyoutube  Είστε ιδιοκτήτης καταστήματος; Υπάρχων ιδιοκτήτης που θέλει να βελτιώσει την απόδοση του καταστήματός του; Ή, ιδιοκτήτης καταστημάτων ρούχων που αντιμετωπίζει δυσκολίες; Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, με αυτόν τον απλό και ενημερωτικό...